lørdag 5. mai 2012

Verden verste menesklige flyktningepolikk. Le monde des humains pires réfugiés La politique. The world's worst refugee humans The policy

Verden verste menesklige flyktningepolikk, den har Norge og den strider mot alt som kan finnes av menneskeretigheter i verdens samfunnet. På årsmøte til Kystpartiet Hordaland var vi alle sjokert over regjeringens asylpolitikk.
Dette må det finnes en løsning på. det er ikke rart at foreldrene får pysiatrisk behandling og barna må på fosterhjem til disse familiene, hvem som helst hadde trengt behandling med slike påkjenninger..
Norge og den Rødgrønne regjeringen må virkelig skamme seg, vi har råd til å ta oss av disse familiene som dette gjelder nå så får vi starte på nytt og gi de som kommer til Norge klar beskjed at vi sendere dere tibake selv om dere får barn. Men om et ektepar kommer til Norge så er det ikke lett å si ikke få barn, husk dere kan bli utsendt.
Men den sitvasjonen som er oppstått i Norge nå bør regjeringen skamme seg over, jeg har i alle fall stor medlidenhet med disse asylfamiliene. la de få bli Kystpartiet støtter i alle fall denne saken med disse familiene som det er fare for å bli utsendt, det hører ikke noen sted hjemme i den nyere verden og gjøre slikt.
Enten må vi si nei til Shjengen og innføre fulstendig grensekontroll igjen og av vise alle som vil inn i Norge uten godkjent visum, er det slik vi skal få det i fremtiden.
Jeg har tidliger skrevet på min blogg om dette som er en stor skam for Norge som vil være så perfekte utad til andre land, men nei vi er snart verre enn Nord Korea, ja vi sliter med et rødt regime i Norge, sosialistenes tid må snart være forbi.
Bare ta en tur innom engasjertbloggen der står det en del om tidligere slike saker. Så på redd disse familiene, la de få bli i Norge det er kun snakk om 40 til 50 familier. hva er galt med Norge og vår regjering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar