mandag 28. mai 2012

Rasisme Stavanger Aftenblad.

Ok en persom har trokket i salaten, jeg er også medlem av Kystpartiet men har aldri hørt noen si noe slikt før og så dukker det opp en person fra Kystpartiet som har skrevet noe negativt om innvandrere eller om personer som har et annets lands opprindelse og sinne røtter fra og så blir det førstestidestoff i hele Norges mediaverden, hvorfor.
Tidligere var det en som pisset i et garderopeskap, dette ble også førstesidestoff.
Når tid kan heller media skrive om vår politikk, nei den er for god til å skrives om, men når andre partier tar noe fra vårt program da er det plutselig nytenkning i politikken, ja jeg vet ikke hvor mye det skrives da, men om kystpartiet nevnes ikke med et ord ellers, hvem styrer forsatt media, Sosialistene. Vi så bare hvor redd Giske var de LOs sin anndel i Tv 2 ble solgt, der forsvant litt av makten til Trond Giske og Ap muligens på private hender, ja de hadde panikk.
La oss se hva vår Statsministyer gjør med flyktninger han kaster dem ut selv om de har bodd hele sitt liv i Norge og er elleve år gamle. Opphold på humanitært grunnlag er det noe som heter.
Men jeg må selv si det hørtes litt merkelig ut for to uker siden da de innerjuvet en fotallspiller fra Rosenborg, ja jeg ventet på at han var innkjøpt fra utlandet for vedkommende var så mørk i huden som det går ann å bli. og så svarte han på ækt trøndersk til  Tv jornalisten. Men slik er den internasjonale verden, vi er blitt og nå vi lever i en internasjonal verden da må vi bare godta at folk kommer andre verdensdeler og har sine røtter og opprinelse fra andre verdensdeler.
Er det noen som henger vår Statsminister Jens Stoltenberg på gapestokken når han og hans rødgrønne regjering behandler flyktningene som har barn som blir kastet ut, mye verre enn å slenge med leppa på Facebook slik som medlemmet til Kystpartiet, Jens forbryter seg mot alle former for menneskerettigheer som finnes der barn er innvolvert. Bare les min blogg folkens Engasjertbloggen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar