lørdag 12. mai 2012

Etter terroren den 22.07 og humanitet hos Sosialistene.

Maktaparatet hos de Rødgrønne forsetter med sin harde hands styring av land og folk og sine egne melemmer.

Ja det ble mange fine taler etter den 22.07 om humanitet og styrking av felleskapet og mye mere, inkludering ja listen er lang over fine ord fra våre ledere i Den Rødgrønne Regjering.
Meningsmålingene gikk rett til himmels etterpå i ren sumpati, ikke for noe annet.
Ok jo nå skulle de rødgrønne bli berde i alt, hva har skjedd.
Der rødgrønne med Ap i spissen går i motsatt rettning av hva festtalene inneholdt i alle sermoniene av vakre ord. Og i ettertid tror de at folk skal tro deres fine festtaler og lovord som kom skulle vare og at sosialistene skulle få en bedre human politikk, men nei..
Nei Ap har vist sitt sanne ansikt utad, de driter i folket bare de kan beholde sin maktpossisjon på lik linje med diktaurene i Lybia og i Syria og Russeland og andre sosialistiske stater.
Ap er livredde for å miste makten som har vart siden den andre verdenskrig, med bare små perioder med borgerligt styre som ikke har fått tid til å vise at borgerligt styre er ok.
Den tiden jeg var medlem i Ap i Sandnes vistes maktaroganse seg klart i mange annledninger, de gamle ga ikke makten fra seg til unge, de tviholdt på sine possisjoner.
Jeg fikk også oppleve dette når vi nominerte Gunn Vigdis Olsen Hagen inn i komunestyret i Sandnes og etterpå inn på Stortinget, for et bråk på nominasjonsmøtene i Sandnes der to av den gamle garden kastet dokumentene i gulvet og gikk ut fra møte og sa. dette godtar jeg ikke jeg har hatt denne plassen på listen i alle år og den skal jeg nå også ha, men mange Riska folk tok da plass i styrende i Sandnes og gamlingene fikk seg et sjokk, Slik er det forsatt i sentralt i Ap se bare Jens har arvet plassen etter sin far. Torvald Stoltenberg. Ja her er det ikke mange nye som får slippe til.
Og så er det samme innen LO som er Ap styrt, ja litt av et korup styresett. Lo med millioner av kroner til valgkap for de Røde Sosialister, hva får andre partier fra LO ikke ei krone til valgkamp.
Den usynlige makt i Norge ligger i Lo og Ap systemet og med eiere i mange media selskap der kunn de utvalgt slipper til.
Og bedre har det ikke  blit etter 22.07 heller verre, ja en ser jo hva de gjør med barneflyktningene nå. Kystpartiet vil det anderledes, vi vil ha et samfunn med mere frihet og rettferdighet og vi vil ikke selge Norge til EU se bare på det som nå ble godkjent av direktiv fra EU denne uken, GIFT DEREKTIVET. 18 nye farlige gifter er lovlige nå i Norge,  jeg trode vis skulle få mindre gift og mere økologisk mat, men det går motsatt vei, mere gift i mat mindre økologisk mat. ja Ap styrer med jernhand.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar