søndag 27. mai 2012

Hvorfor får vi kreft? Norske forskere har mulig funnet metoder å stanse hissige kreftsvulser. Why do we get cancer? Norwegian scientists have found ways possible to stop the vicious cancer tumor classifications.

 Artikkel i Stavanger Aftenblad ang forskere har funnet ut mulig ny metode å stanse hissige kreftsvuklser på.
Hvorfor får vi kreft, 
Hvorfor får vi mere og mere kreft blir oppdaget  i et tidlig stadium. hva med all giften som sprøytes på maten vår, hva med tilsettnings stoffer i mat, ja mengden e innenfor lovlige mål, men hva med lengden tidsrommet vi får i oss dette på. Nå nylig innførte regjeringen gift derktivet til EU, enda mere tillatte gifter som er farlige. Hva med blandingen av alle disse forskjellige tilsettnings stoffer i mat og giften som sprøytes på planter som produserer mat.
Brød og annen mat som her nesten evighets holdbarhet, hva innholder disse matvarene av tilsettningstoffer for at de skal holde seg som nye. Mat som er pakket i ispor og forskjellige plastprodukter som gir avgasser og som går inn i maten, er dette heldig? Kjøp bare en Cokka Cola på glassflaske og en på plastflaske og kjenn forskjellen. Drikkevarer på glassflasker er den beste drikken. ja hvorfor får vi kreft forsk på dette, jeg tror at svaret ligger her og her ligger makten om kjøp og salg og til slutt min og din helse.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar