søndag 6. mai 2012

Engasjertbloggen: Verden verste menesklige flyktningepolikk. Le mond...

Engasjertbloggen: Verden verste menesklige flyktningepolikk. Le mond...: Verden verste menesklige flyktningepolikk, den har Norge og den strider mot alt som kan finnes av menneskeretigheter i verdens samfunnet. Norge kjemper for rettferdighet over alle landegrennser ute i verden , men hva gjør vår regjering hjemme i Norge med de flyktningene som har kommet til Norge og som har vært her i årevis, jo regjeringen, den sosialistiske regjeringe sender dem ut av landet til et helvet ingen ange hva som vil skje med dem der de hvaner. Som medlem i Kystpartiet er jeg sjokert over regjeringens behandling av disse familiene ca 40 familier, det er hjerte rått. Selv om jeg ikke tenker på hva Kystpartiet står for så er dette en skandale av dimensjoner. Vi skulle sendt Jens og hans familie til Afrika og han skulle fått vært der i noen måneder etter at han går av som statsminister i 2013.
Han sende ut barn som ikke kjenner annet enn Norge og som er opp til 9 til 10 år gamle, ja bodd hele sitt liv i Norge, er ikke dette skandale og umennesklig så vet ikke jeg.
Politikk får være politikk i skie tilfeller og heller la den humane siden få slippe til og la oss tenke mennesklig oppe i dette.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar