onsdag 16. mai 2012

Bompenger og atter bompenger og andre bilavgifter og ingen nye veier.

Jens har panikk, det er greit for Jens som ikke betale 5 flate øre i bompenger. Han kjenner det hverken i lommeboka eller i sin bank konto. Ja hvorfor må vi betale tilbake det dobbelte av det en vei koster pluss veiavgifter og andre blilaterte avgifter som ikke går til en eneste meter med vei.
det viser bare en Statsminister på utrygg grunn og fulstendig har mistet grepet på holdninger og på den vanlige borger av Norge.
Nå må det bli slutt på underfinansiering av veinorge. Bilbrukerne betaler og betale i søkk og kav og hva får vi tilbake, jo enda mere avgifter og flere bomstajoner mens staten hover inn mange ganger mere enn det som blir bevilget til vei, og på toppen sier det blir inflasjon og høyere rente om de gjør som Kystpartiet og Frp vil ang finansiering av bompengene til vei.
Kystpartiet vil ha bompengene bort en gang for alltid, det kunne godt vært tatt med i grunnloven at det skal være forbutt å innkreve bompenger på Norske veier. Penger skal innvisteres og bevilges direkte fra statskassen med bevilgninger over statsbudsjettet.
Hilsen medlem i Kystpartiet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar