søndag 6. mai 2012

Høyres Landsmøte, gratulerer med godt landsmøte og kjemp mot Norges skjulte makt.

Gratulerer Høyre med godt landsmøte.
Nå må bare de borgerlige få satt de Rødgrønne i bås og på sidelinjen og media må snart sette kritiske spørsmål til den Rødgrønne regjeringen, se bare på Giske og hans arogante opptreden og hans innblanding i Telenor saken og i Tv 2 salget, ja de er livredd for å miste makten i media Norge som de stryer mye av gjennom eierandeler via LO. Detter er eieranndeler oppkjøpt av LO medlemmenes penger, penger som skulle vært brukt til arbeidernes beste og ikke til oppkjøp av bedrifter og innvistert i andre ting.
Og LO penger blir puttet inn i valgkampen for de røde sosialistene og ikke ei kroner får gå til de borgerlige partier, mens de rødgrønne hyler og klager når de borgerlige får pengestøtte fra bedrifter og privatpersoner, mens de selv stjeler fra folk som betaler kontigent til LO og det er personer som tilhører andre partier, og mens LO ta pengene de har betalt inn i kontignt og pøser på millioner i valgkapen til den nå sittende regjering, De Rødgrønne, det er på grensen til galskap og maktaroganse fra LO og deres band opp og langt inn i regjeringskontorene. Denne makten har gått for langt og blir vanskelig å fjerne. Det er som media skrev for ca en uke siden, det er kun bedrifter som har vennskap og kjenskap langt inn i regjeringen som har sjangse til å lykkes.
Hvor mange firma er det som er repesentert ved kongens og regjeringens bord ved store festiviteter, hvem ser vi på Tv passere kamera, jo vi ser de såkalte store gutta de store velletablerte de som er utvalgt til å lykkes.
Detter er den skjulte makt i Norge, via LO og i fra Regjeringen De Rødgrønne, denne makten må bort.
Disse høye herrer må også bort fra regjeringens fine middager og fester, for da vil vi få bort det nære vennskapet og den nære kontakten nedover fra regjeringen og inn i de enkelte selskap.
Jeg håper når det blir borgerligt styre i Norge at denne ordningen med å innvitere disse lederne til disse selskapene til disse festlighetene må bortfalle, for de grenser til korupsjon og smørring og fordelsbehandling av tildeling av diverse kontrakter, så som forskning på vindmøller og bygging av dem, spesielt på dem til havs. La oss ta avstand for slike nære forbindelser med regjerings medlemmer, skal de ha møte så skal det være et bedriftsmøte med regjeringsmedlemmer på offesielt hold.
Håper på at dette styret som forsetter i Høyre tar sikte på å slakte den rødgrønne regjeringen med alle mulige krefter og mål. Og at de også klarer å stoppe det nære bandet til LO og Arbeiderpartiet.
Den usynlige makten i Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar