fredag 11. mai 2012

Ryfast, skandalens veiprosjekt.

Mye posetivt men tilhengerne har ikke tatt hensyn til motstanderne med et ord.
Stavanger Aftenblad, jeg har skjelden sett et fotopotrett med et så falskt tilgjort smil som dere har tatt av Orfører Christine Sagen Helgø i Stavanger, det ser ut for hun smiler mot sin vilje. Ja det er mange posetive efekter av Ryfast, veldig mange, men jeg kan desverre ikke se at Ryfast prosjektet har tatt for seg noen negative sider i disse repotasjene, dere tregnet og beretter alt som et glanbilde og ser hverken til venstre eller til høyre når dette prosjektet skurer frem. En ting har dere tatt hensyn til, senket stigningsprosenten i bakkene. Men hva har dette ført til jo ikke en eneste slette i bunnen av tunellen en lang bakke på hver side er reslutatet.
Kristian Dirdal skriver her i et innlegg at kommer Lauvik Oanes ferjene til å forsette, noe de må gjøre for å ha et alternativ til Ryfast i tilfelle stegning av tunellanlegget for å kunne ha en reserveløsning i tilfelle nød. Dette må være et folkekrav også for mennesker med tunellskrekk og ikke minst for trafikken skal kunne fordele seg over Sør Rogaland for ikke å slippe all trafikk innom Stavanger.
Jeg synes også at det tar alt for lite hensyn til andre enn til Stavanger sine meninger om Ryfast, Stavanger har kjørt sitt eget løp for Ryfast. Ingen hensyn er tatt til de som ikke vil ha Ryfast og til kritiske røyster.
Ryfast er ført fremover i ren Dynasti såpeopra stil eller ta det på Norsk Hotell Sesar stil, makt og atter makt og sikkert mange hemmelige møter i det stille og mørke rom.
Så må bare prislappen få svi til slutt, men behold ferjene Oanes Lauvik slik at andre kan få kjøre bil i dagen og få puste inn frisk luft og ikke tung eksos. Det nytter ikke bare med vifter oppe i taket det må være egne luftekanaler skal en få klare å puste i disse tunellene, spesielt i den enden eksosen blir blåst ut.
For en galskap til besluttning uten å ta i betraktnig de som er i mot prosjektet. Jeg er sjokert.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar