søndag 21. oktober 2012

Verdens mest tafatte Regjering Norges Regjering de Rødgrønne.

 Verdens mest tafatte Regjering Norges Regjering de Rødgrønne, må de tape valget med glans i 2013, men de skulle tatt sin hatt og gått nå etter alle de skandaler som er oppdaget etter 22.07. Det hører ikke hjemme i noe land med så store inntekter på olje at vi ikke skal satse på veier og annen infrastruktur. Norges regjering må snart stilles for Riksrett for tjenesteforsømmelse mot folket.
Jeg har på følesen av at pengene skal deles ut til andre Røde Regimer før vi får gleden av dem i Norge.
Norges Regejering er verdens mest tafatte regjering som ikke vil landets beste og folket og bedriftenes beste vi skal knebles, og oljepengene skal utplaseres i andre land som holde på å gå konkurs, hvor blir da pengene av, jo de blir borte for all fremtid. Det er helt vannvitig og uhørt i den nyere tid at et land som har slike inntekter ikke kan bygger veier, det er som oljeintektene skal opphøre i morgen den dag. En kan jo bare gå inn på GOOGEL MAP og skjekke satelittfotoene over Østlandet, det ligge firefeltsveier i fleng, men vi på Vestlandet ikke kan få ordentlig forbindelse mellom Begen og Kristiansand. Det eneste de har råd til er å henge opp nye fartskilt fra 80 til 70 og 60 kmt. Dette for å øke trafikksikkerheten, som det heter. Hvis ikke folket i Norge snart oppdager hva denne regjeringen gjør med infrastukturen i vårt land, da gå det snart i stå alt som heter trafikk og transport. Vi kan ikke bare satse i aksjer og obligasjoner  rundt omkring i verden og glemme vårt eget land. Jeg håper snart at folket oppdager at det finnes andre partier enn Ap, Sv, Sp, Krf.
 
KYSTPARTIET vil det andreledes enn alle de som er nevnt her vi vil satse på vei Norge og destrikst Norge, vi vil ikke rane bilistene, vi vil ikke så med lua i handen og liksom tigge etter penger og spørre. kan vi få bygge denne veien hvis vi bygger den med bompenger 170% kostnad av hva det egentlig koster å bygge en veien koster dagens ordning med bompenger, et ran fra oss forbrukere. Vi vil bruke oljepenger for å bygge vei Norge og det må gjøres NÅ og FORT. Veldig fort om ikke Norge skal stoppe opp, hvor skal dette ende med en så tafattet Regjering.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar