fredag 5. oktober 2012

Ny Regjering i 2013, jeg vil ha et land uten budsjett.

 Ny Regjering i 2013, jeg vil ha et land uten budsjett. Bevilgninger etter Statoil prinsippet.
Vi må bare få en flertalsregjering med Frp og Krf i styrende seter i Storting og Regjering. Vi ser forsatt at trykket på nåværende rødgrønne regjering øker og de har panikk og strør sukkertøy og lovnader om det ene og det andre et år før valget og slik var det ved forige valg også, men hva skjedde, regjeringen brøt alle løfter som ble gitt fra Jensemann. Hva sa Jens i etterkant, om vi trodde at alt kunne invilges, det var bare om han fant rom for bevilgninger, vi kunne jo ikke få alt. Nei Den Rødgrønne Regjeringen tviholder på makten sin og med hjelp av LO og deres skulte maktaparat innad i maktkoridorene og med millioner av kroner til valgkamp fra LO går rett i kassen til hjelp til sosialistisk propuganda og folk går fem på hver gang ved hvert eneste valg. Ikke glem hva Jens sa om kreftgarantien til valget, Norge vakler på grunn av manglende bevilgninger.
Så en oppfordring til FRP og Høyre kast busjettet på havet, fjern det, driv Norge som Statoil gjør uten budsjett bevilg penger etter behov der det trengs bevilgninger og utbygning det gjør Statoil. Hadde ikke Norge hatt penger så hadde det vært noe annet. Selv om et land ikke har mye penger kan det drives uten budsjett. Budsjetter er en stor bremsekloss for mange. Statoil uttalte også at budsjetter er en bremsekloss når det gjelder utbygging og fremgang Vi må ta utfordringene når de kommer og ligger det et budsjett som en skal følge så setter det en stopper for utviklingen og utbygging når vi må. Da sier budsjettet stopp, vi har ikke bevilget penger til dette, selv om det ligger milliarder av kroner på konto som kan brukes, men ikke i budsjettet så kan ikke Stastoil ta de grepene som må til for utvikling, bare for at det ikke står på budsjettet.
Norge kan styres etter dette prinsippet så lenge en har kontroll på hvor mye penger som brukes. Gå bare inn på oljefonnets hjemmeside, på første side ser en pengemaskinen ruller, ja millionene ruller inn så fort at ingen i Norge klarer å bruke opp så mye penger som denne tellemaskinen registrerer.
Styr Norge uten budsjett, få nytt finasierings system inn i Norge, et Norge uten budsjett men med kontroll på å ikke bruke mere enn vi får inn det overskytende kan gå til sparing. Håper noen tar tråden og nøster videre på dette, det går om noen vil. Jeg vil gjerne spørre hvor mange personer og familier setter opp faste budsjetter for det kommende året, det er ikke mange, så hvorfor skal vår Regjering gjøre dette, en familie som har et budsjett får ikke gjort mye, plutselig vil de ut på en tur med venner og så kan de ikke være med for de har ikke skrevet opp venneturer på sitt årlige budsjett, men de har noen hundre tusen på konto, og der sitter de hjemme og kan ikke reise på tur, ja slik styres Norge. Vekk med budsjettet det er en stor bremmsekloss på utvikling og fremgang.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar