fredag 12. oktober 2012

USA og børskontoret til det Norske oljefondet i NY, USA

Norsk oljeformue blir styrt fra USA 
Hvor er Norge, Norske oljeinntekter, verdens største idioti og domskap og la andre land administrere vårt lands oljeinntekter.
Nå bør det Norske folk våkne opp, la oss ta hjem oljebørskontoret til Norge. Hvilken avtale har Norge med USA for at dette kontoret skal ligge i Amerika, hva får vi igjen for dette at vi har dette kontoret i USA NY.
Ja slik går det når oljeformuen blir styrt av amerikanere i NY hvor nordmenn ikke har adgang, knapt en pressemann får komme inn i resepsjonen. Vet i grunnen disse personene noe om Norge som sitter og forvalter vår formue. Jeg ville gjerne hatt sett en undersøkelse og om et interjuv med hver og en som sitter og forvalter våre penger i USA i NY om hva det vet om Norge og hvordan det står til med landet disse enorme formuene kommer fra. Vet de at vi blir sulteforet og at vi sender nesten all inntekt fra oljen til dem for at de skal invistere dem bort. Hva tenker disse personene om Norge. Jeg tror knapt de kan peke på kartet og fortelle hvor Norge ligger, det er vel hovedstaden i Sverige som en britte sa da han ble forespurt dette da Norge hadde OL på Lillehammer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar