tirsdag 2. oktober 2012

Den Norske regjering kan ikke reddes, tabbekvoten er oppbrukt.

Skandalen er et faktum, Den Norske regjering taper ansikt for hver dag som går, oppslutningen til regjeringen synker for hver dag så vokser skandalen om den Rødgrønne regjeringen i Norge som vil sjuler seg under å hemmelig stemple forhørende / forklaringene etter den 22.07.2011.
Nei Jens Stoltenbergs regjering kan ikke reddes, den ene fadesen etter den andre rulles opp ang dårlig styresett etter den 22.07 og på toppen prøver de å redde seg selv ved å hemmeligstemple sine avhør overfor kommisjonen som skal finne ut hva som er galt, ja det er så galt at det er på grensen til å benytte Riksrett mot mange slik det ble hevdet mot Storberget. Manglende bevilgninger til politi og beredskap og regjeringen skulder på de under seg, men det er Jens som sitter med ansvaret og når de ikke tar et grep når honningkrukka flyter over av penger, Oljefondet. Så har nå oljefondet blidt så stort at de sier det ikke kan brukes, hvor er vettet henn? Slike overskrifter i media får jo folket til å se rødt når veier og sykehus, skoler bruer, ja hele Norge forfaller og trenger virkelig en ansiktsløfting fra Sør til Nord og fra Øst til Vest og det på alle plan, men i Nordsjøen kan de investere på hundrevis av milliarder uten at de nevnes at det har innvirkning på inflasjonen, den perfekte løgnen til media og Regjeringen.
Vi har ikke råd sier Jens og finansministeren og Høyre vil forsatt ha høye billaterte avgifter og bompenger. Nå er det vel bare tre parti som er i mot denne bompenge influensaen Frp, Kystpartiet og demokratene og Venstre er på gli. Norge har blitt vannstyrt i mange år nå og det vil ta minst 3 perioder med Frp og andre borgerlige parti ved roret for å rette opp sosialistisk styresett. Nå er det som Norge er på vei inn i et diktatur styresett om de rødgrønne får forsett.
Nei det er ikke rart at det Norske folk vender regjeringen ryggen. for at de ikke vil satse i eget land med våre oljepenger, det er folkets penger, det er folket som sliter for å få opp oljen ikke regjeringen de kjører rundt og holder ferdigskrevede taler av sine sekretærer og med nasen i sky og påklistret falskt smil og nasen i været og på toppen privatsjåfør med kun seg selv i baksetet og så hyler de miljø. Stakkars folk.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar