søndag 14. oktober 2012

SOLTENBERGREGJERINGEN ER I FERD MED OG STYRE NORGE I GRØFTA.

 

Takk ja jeg vil dele dette med hele verden.

Fakta er fakta: SOLTENBERGREGJERINGEN ER I FERD MED OG STYRE NORGE I GRØFTA.

Offentlighetsnorge er i ferd med og bli en skam, alle rapporter tyder på det.
Det er ikke en dag, det ikke kommer noe nytt fram.
.Sykehussektoren er har blitt en tragedie for både pasienter og de som jobber der.
Ventelister blir triskset med og store pasient-rettigheter blir oversett. Unge mennesker blir oversett, i alt venter 130000 på psykisk hjelp, flere tar sitt eget liv, fordi det ikke er hjelp og få.
Mange av disse kommer under Nav, som har blitt et styringsverktøy for regjeringen, istendfor et sikkerhetsnett for befolkningen. Syke mennesker blir tatt i fra tidligere rettigheter, de får ikke bare sykdommen og stri med, men mange får store økonomiske problemer i tillegg.
Vi har et politi og rettssystem som har mistet tiliten i det norske folk. De er innefektive og beredskapen og din og min sikkerhet, blir ikke i varetatt.
Mange kommuner sliter så mye med økonomien, at sykehjemsplasser blir nedlagt, istedenfor og rustes opp. Mange har ikke nok barnehageplasser.
Infrastruktur forfaller, istendenfor og bli rustet opp. Fordeling av midler er tvilsomme, der partitilhørighet og vennetjenester er blitt en prioritert for og få tilskudd.
Offentlig sektor fungerer ikke, mangel på et godt utbygd IT system, gjør at de ikke kan kommunisere med hverandre. For ikke og snakke om store mangler på kvalifikasjoner.
HVEM HAR HOVEDANSVARET: Regjeringen Stoltenberg, de har styrt Norge de siste syv år.
De og ingen andre har styrt oss inn i denne ukulturen.
Det er ingen grunn til og stemme rød-grønt ved neste valg, gjør du det er også du medskyldig.
Aldri før har vårt land hatt behov for en ny regjering, mer enn i dag.
Norge er rikt, men prioriteringen er feil, stem borgelig ved neste valg. Og ikke la deg lure med de statsråderskiftene som er gjort. Bli du også med og si morna til Jens og sosial-diktaturet for godt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar