mandag 2. juli 2012

Våkn opp Cina, Cina og deres blokade av Norge, hva vil Cina oppnå med dette.

Cina hvorforfor vil de forsatt boykotte Norge, det viser seg bare at Nobel komiteen hadde rett, det var en som ville at Cina sine styresmakter må gi Cinesere mere frihet. Euten denne handlingen fra Cina så hadde ikke fredsprisen vært verd noen og heller ikke vist igjen.
Det er på denne måten at vi som ser Cina utenfra hvordan de behandler sitt folket med sensur og makt. Selv om vårt røde styre i Norge også har noe til felles med alle røde regimer verden over, å være barnepiker for folket.
Så hvorfor blir Cina så sint på Norge, ok Nobel kommiteen har trokket noen på stortåen så det har gjort vondt og verre enn vondt, men å slå tilbake med knytteneven viser bare hvor makten vil være i slike land og hvordan et land knebler sin folk.
Hva skal Norge gjøre slå tilbake, nei det er Nobelkomiteen som må reise til Cina og fortelle om ytringsfriheten og demokratiet hvordan det virker i praksiss, om de da får innreise, det er heller tvilsomt.
Skal Norge nekte all forbindelse med Cina på ting vi ikke liker at de gjør mot folk og dyr i Cina, da vil vi til slutt få en ond verden.
Cina våkn opp se fremover, la ikke mulighetene råtne opp forann dere, vis storsinn og åpenhet og la folket tale fritt. Selv om Cina har kommet seg litt i de siste årene så har de langt igjen før de godtar totalt frihet i ord og tale fra inn og utland.
Våkn opp Cina.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar