søndag 8. juli 2012

Sex, kan vi mennesker være uten sex.

SEX, SEX, kan vi være uten mitt svar er nei.
Kjærligher og sex og menneskets drifter gjør dette umulig og være uten og sex brukes beklagelig vis i krig og til vold dette kan vi være for uten. Sex brukes nå i konflikter som i Kongo, Syria av soldater og bander som vil spre frykt og splittelse i landet og som bare er ute etter å spre frykt og for å tilegne seg makt over folket i landet eller i det området det dette foregår.
Men sex og kjærlighet er verdens fineste ting, det bringer folk sammen, de gir frukter og harmoni og ikke minst så er det en nytelse blandt folk.
Sex er for ofte nedgradet til noe skummelt og mørkt og som helst ikke skal snakkes om, det er fy ord, men som skulle mere vært dagligdags tale på lik linje med været når vi møtes på gata, eller hva?
I Norge er det største omtale emnet været, og samtalen om sex vet jeg desverre ikke hvor langt ned på listen denne samtalen om sex kommer når folk møtes og hvem som snakker mest om sex menn eller kvinner når de møtes og hvem som går lengst i samtale emnet om sex mellom mennesker, et emne som skulle vært mye mere dagligdags.
Det er mulig jeg trokker mange på tærne nå, men å snakke om kjærlighet og sex skulle vært mye mere enn vold og andre grusomme handlinger mennesket gjør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar