tirsdag 10. juli 2012

SEX, Kan pupper og kvinner ha utstråling i form av lukt.

Ja pupper har utstråling og virker inn på det annet kjønn og det til de grader også, hele kvinnekroppen har utstråling som er til for å trekke til seg det annet kjønn for forplantningen skal gå sin gang. Dette er det virklige livet, for om en mann dør hvorsom helst så er det alltid en mann som ønsker seg en kvinner som elskerrinne eller som partner, Derfor sendes også menn først ut i krig for å dø for kvinnen og sitt revir / land. Dette er det som regel også mannen som bestemmer for de er som regel i flertall i alle verdens regimer. Så rødstrømper verden over, ikke klag, vi menn verner over dere kvinner mere enn dere er klar over. Deres sexualitet styrer verden mere enn dere vil innrømme, vi menn har forstått dette med at kvinnen må beskyttes for enhver pris for at verden og utviklingen skal gå videre, dere føder våre barn for fremtiden, dere er så viktige i samfunet. Kjære kvinner om dere er 10 000 kvinner og alle menn untatt en dør så er så er denne herren med bart i stand til å gi dere alle barn ja gjerne flere barn og da går verden videre.
Derfor utstråler ikke bare puppene men hele kvinnen har utstråling og lukt som går rett i nesen på mannen som på en brunstig elg bare det at det er ikke alle menn som kjenner lukten, men hjernen registrer den og sex lysten pirrer hos mannen og jakten på kvinnen som lukter er i gang, Sex lysten/kjærligheten er den største drivkraften i livet til menneskene. En mann i krig sier i nesten alle filmer som i virkligheten jeg skal overlever dette jeg vil hjem til min kone, dette er drivkraften i mennesket.
Så kommer dette vi vil jo være tro mot kona, men så kommer de revaliserende kvinner inn som ikke har noen partner og sprer ut sin kvinlige dufter på resturant, puber, arbeidsplasser, ja hvorsom helst, dette fanger opp mannens nese og lukta går rett til hjernen og dermed oppstår det mennesket har kalt utroskap fra mannens side, men det er til slutt kvinnen som lokker mannen til seg med sine kjønnslukter og forstyrrer mannens liv sexuelt og mannen går i fella og legger seg til sengs og blir den såkalte utroe partner, men det var kvinnes lukt som mannen ikke klarte å motstå.
Noen kvinner har så stor, ja kall det Aura rundt seg og sender ut enorme mengder lukter og tiltrekker seg enormt mange menn som vil ha sex med henne så får hun stempelet sex dyr, blond og deilig og dum. ja slik er verden oppbygget sexuelt om vi liker det eller ikke.
Selv om vi gjerne ikke skulle vært utro så slkjer det med kvinnens tiltrekknings kraft, husk det må være to om det og være utro ikke bare mannen, men hvem ligger mennen med jo en kvinne som regel, ok da er det to om den saken, det er ikke bare mannen som skal ha skuld i utroskapene, men det er mannen som får stempelet rett i pannen, din jævla horebokk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar