søndag 1. juli 2012

Lille Norge mot EU og kapitalisme og makten i Brussel.

Lille Norge, hva kan vi gjøre for å holde alle EU direktiver på avstand.
Hadde de Skadinaviske land gått sammen om en Skandinavisk union så hadde nok vi stått sterkere mot Brussel og alle EU direktiver som skal tres ned over Skandinavia, Norge, Sverige, Island, Danmark, Finland, lover som ikke passer inn i de Skandinaviske land, men som er utmerkede i de Europeiske land, det flate Europa.
Den Norske EU motstanden er stor i det Norske folk, hvorfor, EU`s lover passer ikke inn i det Norske samfunn, men vår regjering vil snikinnføre Norge i EU og godtar alt som EU sier stikk i strid med det Norske folk, der over 75% er motstandere mot EU. Dette vil si at den Norske regjering jobber mot sitt eget folk og snart må denne regjeringen høre på folket og ikke ta i mot EU direktiver med åpne armer og hender uten å protestere på lover som ikke passer det Norske folk og samfunn.
Hadde flere hatt tid og studert andre politiske partiprogram, eller tatt seg til til å si sin mening i media og ellers mot regjering og mot EU og tatt seg tid til å lest andre partiprogram og satt seg inn i de småpertiers program slik at vi kunne fått et bredere politisk samfunn der alle små partiene også fikk komme til i media.
Da hadde vi fått en bredere front mot EU og deres maktaparat som går over landenes suverenitet og deres folks meninger.
Se på bank krisene som herjer Europa, hva om bankene selv viser måtehold, det er sikker mange banksjefer og eierne av bankene som skal ha sin utbytter fra sine banker og deres aksjekapital, der er nok mange som skulle vært fjernet som suer bankene med selvstyrte lønninger som er så høye at ingen kan forstå. Så dette skal andre folks land putte enda mere penger i lommene på bankdiriktører og eiere.
Nødhjelp til EU land må først bestå i hjelp til å få folk i arbeid. Men vi må ikke bare lage arbeidsplasser vi må hjelpe dem i å skape arbeidsplasser.
Norge er et lite land på 5 millioner mennesker som tilsvarer en bydel i Hamburg i Tyskland og vi skal i følge vår regjering nesten redde en hel verden innkludert Europa.
Den Norske regjering må først feie forann egen dør før den skal ut i verden og Europa for og redde dem. La arbeidsledige fylle de stillinge vi trenger i Norge la det bli letter å få godkjent deres utdanelse i Norge, her har Norge laget sin egen flaskehals for arbeidsinnvanring, disse lovene må myknes opp og oppgraderes og Norske myndigheter må forstå at i utlandet utdanner minst like gode leger og inginører som det gjøres i Norge, muligens mye bedre utdanning, men samtidig ha en streng innvandrings lov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar