fredag 29. juni 2012

Tunell klanen i Rogaland, trilleren ruller videre.

FORVIKLINGAR ?
Eiterjord får jobben midlertidig fordi at Espedal heller vil ha Rogfastjobben. Han ville av en eller annen grunn ikke fullføre jobben med Ryfast, og gikk over til Rogfast. Stillingen som prosjektleder for Ryfast ble lyst ut, men ingen ville ha den. Dette medfører nok at Eiterjord blir i Ryfaststillingen permanent, med de følger for prosjektet dette skulle resultere i. Stillingen som samferdselssjef i fylket er det heller ingen som vil ha. Den jobben måtte Eiterjord av en eller annen grunn forlate.Samtidig må Kleppa forlate sin ministerpost på Stortinget, et år før tiden. Kanskje dukker hun opp som fylkesmann i tunnelland ?Følg med i neste episode av "tunnelmafiaen"
vis mindre
  • Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug, Politisk ståsted Kystpartiet, et parti med god destrikts politikk. 1 kommentar klappet sammen Klapp sammenUtvid
    Ja her er det forviklinger, nei det er ikke det spor rart at ingen vil ha den jobben, mulig jeg skal søke på den jobben, jeg er jo ufor og ledig og hadde trengt en slik jobb, sitte på møter og diskutere og sekretærer gjør jo jobben lederen går ute med hjelm og vernebriller og ser viktig ut hjelm pl flate bakken i den tro det kan falle noe ned fra himmelen. Det hadde blit en million i året , svimlende i forhold til en uføretrygd. Og hadde noen ment at jeg ikke duger til jobben etter tre mnd så hadde det blit en fin trygdeutbetaling i ledighetstyrygd etterpå.
    Eiterjord, jeg overtar jobben, håper de inpliserte leser dette. Jeg har bilappen så dette vil gå greit.
    vis mindre
  • Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug, Politisk ståsted Kystpartiet, et parti med god destrikts politikk. 1 kommentar klappet sammen Klapp sammenUtvid
    Eg E øvegjidde, Eiterjord. tar roret i Ryfast. Det ser ut for dette er klanstyrt, de samme personer går igjen og igjen i Ryfast, Eiganes, Rogfast tunellen ingen andre får komme til enn en handfull mennesker. Tunell klanen i Rogaland, det lukter enda mere svidd av disse prosjektene nå. Når skal Ryfast granskes, VG ramler med sablene og har oppdaget hva som foregår her i Rogaland med tunnellbygging under havet, de har fått teften på noe, selv Kleppa har de lyst å granske som vil få en rask vei om hun blir Fylkeskvinne i Rogaland som hun lukter på.
    Må alt komme for en dag og de som har besluttet noe i de sorte rom få svi, alt for mye holdes hemmelig i Ryfast og Rogfast.
    Brannfarer og alt innen sikkerhet holder ikke og luftkvaliteten nede å så lange tuneller er heller ikke holdbar så lenge ikke eksos blir ført i egne rør eller i egen tunell og ut.
    Snart må noen få svi for Ryfast skandalen.
    vis mindre
  • Ingen kommentarer:

    Legg inn en kommentar