tirsdag 26. juni 2012

anngiveri og mulig promillekjøring. Er vi blidt et anngiver samfunn.

Jer oppfordrer ingen til å kjøre med promille, men at politiet ikke skal tro på det en sier i en slik sak, hva om mannen snakker sandt, da er han uskuldig dømt. Mange i dag ringer politiet for ingenting, vi er blit en herskare av  angivere, alle skal være så mye helligere enn andre. Se om denne mannen er en som fester mye men kjører aldri med promille.
Skulle en være så uheldig og være på vei inn for å ta seg en planlagt fest (tenker sjenerelt) og en er så uheldig og snufler i det en går ut av bilen hjeme og detter og halter litt på vei inn så kan dett tolkes av andre som en ikke er edru og så ringer de til politiet og så står de på døren og så har festen startet med en real skål en dram uten blandevann. og så forsetter det lystige lag og etter to timer har endelig politiet fått tid til å komme og der sitter vi og fester og koser oss eller tar noen drinker allene og så er det en slik straff som dette som venter folket. Skal ikke tvilen og folkets forklaring komme tiltalte til gode.
Kan ikke politiet ta folk mens de kjører, eller at de forfølger en fyllekjører og vedkommende forsvinner for dem og blir så tatt like ettet uten at de får tid til å nyte noen form for alkehol i mellomtiden. da er det greit at de dømmes.
Jeg synes nå at vi i Norge oppfordres til å anngi hverandre, hvilken vei er det vi går, et anngiver samfunn på lik linje med det som var i Østbloklandene før som folk rømte fra før.
Kan ikke politiet ta folk sø skal de ikke kunne dømme dem timer etter kjøringen har funnet sted. Det er noe annet at folk kjører før alkeholen har forlatt kroppen. En skal høre på en persons forklaring uten det så er vedkommende uskuldig dømt så lenge ikke politiet har tatt vedkommende på ferken. Sorry jeg er sterkt i mot at folk skal kjøre i påvirket tilstand, men her får vedkommende mange straffer Bot, fengsel, mister jobben, på grunn av at tvilen ikke kom tiltalte til gode og at politiet ikke hørte på personens forklaring selv om den nok muligens er løyn. Men jeg synes politiet må ta folk på fersken og ikke timer i ettertid på grunn av anngiveri.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar