søndag 18. november 2012

Israel, Goliat med sin makt trokker på harmløse mennesker.

Klikk på denne linken under artikkelen, så får vi se hvem som har feil og hvem som har ødelagt og tatt over makten i Palestina, jo Israel. Bibelens ord blir misbrukt av Israel kun til vinning og ikke til fred. Snart må Israel innse de kan ikke bare okupere og okupere andre land og si at det er legetimt og okupere andre land, da er det fritt frem for alle å gå til angrep og drepe og slakte ned for å få nytt land til sitt eget folk. Det er dette Israel har gjort i mange hundre år og med bibelen i sin hand og de sier de handler i Guds tro og da er det lovlig.
Så når ca litt over 70% av de som styrer Amerika har sin opprinnelse fra Israel og Jødene, da vil automatisk USA stå ved Israels side i deres konflikter, men Obama er tøff nokk til å snakke Israel i mot og si stopp i krigføringen mot Palestina. Det er ikke det spor rart at palestinerne skyter mot noen som har tatt land etter land fra dem i noen hundreder av år og hvor mye har nå palestinerne igjen av sitt opprinnelige land, nesten ingenting. Så min tanke er at Israel gir seg ikke før hele Palestine er okupert av Israel, det er jo lovlig å okupere andre land. Desverre støtter jeg ingen krigføring, det kommer skjelden noe godt ut med å drepe og omkupere andre land, men å fjerne diktaturer og galne statsledere er noe annet for å gi folket frihet og demokrati, og fred slik at folket kan få leve i fred og harmoni.
Beklager om jeg støter noen kristne her, men jeg har selv min barnetro  i behold men slik okupasjon som Israel har derevet de site 10 til 30 årene med bygging av muren og fordrevet Palestinerne fra sine landområder, delt eiendommer i to, kuttet ned oliventrær som var livsgrunnlaget for Palestinerne, så kan jeg forstå Palestinernes måte og hevne seg på Israel, hva hadde ikke vi gjort om Sverige hadde gjort det samme med oss.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151097532186717&set=a.416630631716.199649.522606716&type=1&ref=nf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar