onsdag 21. november 2012

Fitte hår og barteklipping og media avisen Stavanger Aftenbald.

Stavanger Aftenblad, finn på noe bedre å skrive om, Nei til bompenger. Rødgrønn humor.
Hadde nå heller i Aftenbladet satt på dagsorden noe annet og mye viktigere sak enn denne muse og barte hårklippingen. NEI TIL BOMPENGER PÅ FACEBOOK og RØDGRØNN HUMOR så kunne dere i media gjort noe viktig SA. Hvorfor slår dere denne saken så mye opp ang hårklipping av bart og muse hår eller grasrota til oss menn, glattbarbert underliv og suppesamlerne (barter) som menn har under nesen. Greit å samle inn til en god sak, men er ikke sykehusdrift en offentlig sak og skasffe nok penger til folks helse og forskning på alle sykdommer og gjøre folk friske, nei Staten Regjeringen spiller på folks giverglede og vilje.
Stavanger Aftenblad skriv heller noe som taler folkets sak Nei til bompenger. Tenk for en lønsforhøyelse dette ville blit om en fjernet bompengene. Kjempemye og handlet for i stedet til bomselskapa og renter til bakner som har kontrakt å inndrive disse pengene langs våre veier.
Nei dere vil vel ikke skrive noe som går mot regjeringen, eller hva? Selv om vi ikke hadde betalt bompenger så hadde staten fått inn masse penger via kjøpene til folk via moms, det snakker regjeringen ikke om.
Slik tanker de Canadiske myndigheter når de gir oljeutbytte til alle landets folk før jul og mittsommer, kjøpefest og pengene renner tilbakke til staskassen i form av andre skatter. Så glem denne musehårklippinga skriv heller om Nei til Bompenger det er en viktigere sak og fremme og hvilke parti som er motstandere av bompenger.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar