onsdag 21. november 2012

De viste sin støtte til Palestina og Gasa

Se linken nedenfor dette innlegget og tenk hvem som har vært frekkest siden Jødene fikk land fra Palestina Katene som holdes skjult for allmenheten.

Hei dere som støtter det Palestinske folket, her har dere noe, et kart som er utatt fra offentligheten eller som ikke media vil trykke. Hvem fikk Jødene sitt land fra, jo Palestina og Palestinerne. Så siden har de tatt og tatt land fra Palestina, og bare for det Tyskeland gjorde mot Jødene i den andre verdenskrig så skal Jødene og Israel forsatt ha lov til å fortrenge Palestinerne. Det er derfor Hamas har fått den rollen de har i dag og blir stemplet som en terrororganisasjon som kjemper for sitt land Palestina. En liten Palestinsk rakett som skytes ut i blinde bare for å skremme uten målskende programmer, den flyr så langt drivstoffet varer i utskytnings rettningen. Og så gir Israel ti raketter tilbake fra Israel og med raketter som er hundre ganger kraftigere og som er programert til å treffe et bestemt mål, hvor er balansegan
gen mellom Israel som helst ser at hele Palestina blir utryddet og hva blir det neste Israel vil ta med velsignelse av jøder verden rundt inkludert USA. Jeg vil ikke holde med noen som kriger, men Israel er mye frekkere enn Palestina. Greit Hamas bruker ufine metoder, men hva har de å slå tilbake med når Israel hele tiden fra Jødene fikk sitt land har fortrengt Palestina som nå knapt har noe land igjen.
Så klikk eller kopier linken nedenfor, en Ja Ha opplevelse til alle. Etterpå kan vi snakkes om landområder før og nå og hvem som er frekkest.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10151097532186717&set=a.416630631716.199649.522606716&type=1&ref=nf.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar