søndag 15. april 2012

Venstre, hva er det dere gjør. hva er galt i det politiske Norge.

Venstre går også mot det Norske folk.
Våkn opp folkens, ser dere ikke hvem som er på folkets side, Kystpartiet
Nå går også venstre inn for EU når 74,7% av det Norske folk sier nei til EU, hva er galt med de såkalte ledende partier i Norsk politikk.
Kystpartiet er snart det eneste som står på lik linje med 74,7% av det Norske folk.
Når 74,7% av det Norske folk er mot EU så er det på tide dere leser litt om Kystpartiet og vår mening frem mot valget om alle dere som tilhører denne gruppen på 74,7% som er mot EU.
Så snart er vi inne i EU om dere stemmer på disse ja til EU partiene, ser ingen hvilken vei det går, mot folks vilje og rett i EUs hender og fang og snart er vi fanget og aliert med EU og Brussel har fått makten over oss, er det virkelig dette det Norske folket vil når 74,7% er mot EU, Våkn opp.
Venstre har veldig mye god destriktspolitikk men ikke nå som de vil selge eller gi Norge til EU. Det hadde vært bedre vi hadde gått sammen med Sverige, for der vokser også EU motstansen, men de er beklagevis ikke utenfor EU. Men at Venstre nå går inn for å kjempe for en borgerlig regjering er godt, men jeg håper de ser faren med EU spkøleset.
Må nå snart velgerne oppdage hva denne rødgrønne regjeringen er i ferd med å gjøre, se bare i dag på nyhetene om Breivik saken der den røde rose er preget i lokaler aom alle ble interjuve i dag, Rulleplakater er oppsatt, skjult rød og Ap reklame, vi kunne vært spart for dette emblemet til Ap nå under saken. Men det viser seg bare hvem som styrer, Så Venstre gjør rett og vender seg mot der de hører hjemme i den borgerlige fløyen.
Men at deres landsmøte skulle stemme på at de støttet medlemskap i EU var sjokkerende.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar