tirsdag 17. april 2012

Norge nasjonens skygge, den lever forastt i den sosialistiske Norge.

Ja det kom ikke som en bombe for meg dette Tv programmet i kveld om landets skygge der Hauge spilte ut sin usynlige makt, dette er noe jeg har påpekt i mange av mine innlegg i media spesielt i Stavange Atenblad og her på bloggen.
Dette viser så godt igjen i Arbeiderpartiets arbeidsmetoder og utaleser og handlinger og oppførsel, spesielt etter den 22.07
Ingenting er forandret etter at Hauge forsvandt ut av systemet, det lever forsatt, men hvem er på toppen nå. Jeg mistenker en peron ja en meget talegav person som er meget sterk i regjeringen. En mullvarp som vil styre Norge kpste hva det vil, han gir ikke fra seg makten uten videre.
Makten, den usynlige makten i Norge lever si beste velgående i alle de sosialistiske kontakter til denne røde regjeringen.. Sterke ord ja men jeg bare føler at det er mere makt bak regjeringen enn det folk tror og vet. En kan jo bare se den overvåkingen som nå er i norge over folket, den elektroniske overvåkingen, vi kan ikke ta et skritt uten de vet hvor vi er.. Fra bankkort til bombrikker og til mobiltelefonen der de kan hakke seg innpå her og nå og finne vår nøyaktige possisjon uten at vi selv vil meke dette. Dette er skremmende utvikling av elektronisk overvåking uten vi anner det og uten vi vil dette, men de har makten de rødgrønne sosialistene.
Så om noen gransker på dette vil de i dag kansje ikke få tilgang hvem som har den øverste makten i den usynlige makt i Norge i dag på lik linje som Hauge hadde.
En kan jo bare se tlbake på Volvo og oljenorge og forhandlingene med Sverige, ja jeg mines godt dette, men nå er det snikinnføring i EU som den skjulte makt brukes til å innføre EUs lover i Norge med hard hand. Og hva skjer i skyggen av rettsaken med Breivik og hva er det media ikke er opptatt med utenom Breivik, ingenting. Derfor får den skjulte makt nå få jobbe i fred og sikkert på høygir.
Får vi vite dette noen gang, mulig, den som lever får se

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar