mandag 9. april 2012

Nei til EU, Tre av fire nordmenn sier nei til EU. No to the EU, three out of four Norwegians say no to EU


Tre av fire nordmenn sier nei til EU

 SA dere har glemt et parti der 100%sier nei til EU og det er derfor vi er i Kystpartiet.

 Kystpartiet et bastant Nei Til EU.
74,7 prosent av norske velgere sier nei til norsk medlemskap i EU.
Med denne målingen så skulle Kystpartiet hat ca 70% oppsluttning, men så enkelt er det ikke

SA dere har glemt et parti der 100%sier nei til EU og det er derfor vi er i Kystpartiet.
Og på toppen vil vi ha reforhandlet EØS avtalen, vi trenger ikke denne overstyringen av vårt land vi vilø gjerne være en suveren stat og bestemme selv i vårt eget land, hvorfor skal de sitte i nede i Europa og hvite hva som er best for vårt land Norge som er så forskjellig geografisk i forhold til resten av Europa, greit EU har mye godt, men det er ikke alt som passer inn i Norge.
Ja vi er et anderledes land enn Europa, er det et EU land vi ligner litt på så er det Sverige, men det grenser jo til Norge og vi snakker så og si samme språk og har samme lune som svenskene.
Vi kunne heller slått oss sammen igjen med Sverige og blit et land på en halvøy for i Sverige er også misnøyen med EU ganske stor. På denne måten hadde vi fått et større press mot EU.
Nei til EU, ja takk dette står Kystpartiet meget sterkt på og vi skal ikke vike for noe, vår største sak og så må vi ikke glemme destriktsNorge som EU ikke har noen tanker for, i alle fall få lover for, for at destriktene og bygdenorge skal være like gode å bo i som i en storby.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar