mandag 7. januar 2013

Norske bompengesystemet langs våre veier i Norge.



  • Ole Morten Tørmoen Jensen Det beste hadde vært å la rødgrønn få holde på noen få år til. Så får de selv bevise enda klarere at dette ikke er noe de greier å håndtere. Men de hadde vel ikke skjønt det da heller. Vi får takke gud for anders lange. Han skjønte dette tidlig!
  • Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug Husk Ap og resten av den røde gjengen skulder på at vi alle må være med å støtte opp om å være solidariske med resten av folket og hjelpe til med inntektene til felleskapet, fine or ikke sant folkens. men selv reiser de verden rundt og deler ut våre skattekroner til korupte røde regimer med raus hand, det var den solariteten med folket i Norge

1 kommentar:

  1. Ja jeg vil ha EcoFuel på markedet i hele landet for å gjøre alle dieselbilene til miljøbiler. EcoFuel vil jo gjøre alle dieselbilene til miljøbiler som vil slippe ut hele ca 70% mindre farlige stoffer, eller rettere sakt nesten null farlige stoffer inkludert fjerning av partikelfilteret som i sin tid skulle revlosjonere utslippene, men det gikk motsatt, enda farligere utslipp som ble kreftfremkallende og enda mindre partikkler som ble sluppet ut. Så må må vi få fjernet miljødieselen som nå er tilsatt dagens diesel som tetter til og ødelegger mange dieselmotorer i moderne biler, kunne tro det er reine planlagt sabotasje mot en biltype til fordel for miljøfientlige EL bilene. Elbilen er jo totalt sett i hele sin levetid verstingen av alle bilene. Så har vi Elbiler med dieseltank for å holde varmen inne i bilen for å utvide rekkevidden på elbilene, hvor er da miljøgevinsten den er borte for lengst.

    SvarSlett