fredag 21. desember 2012

Norge og våre flyktninger, et hån mot menneskeheten.

Deilig er jorden prektig er guds himmel, mens den Norske regjering er et hån mot menneskeheten som nå vil knuse ca 450 barns liv og deres foreldre som nå står i fare for å utsendes til et helvete sikk i strid med Julens budskap og tro på menneskene.
Avgjørelsen i dag i Høyesterett føler jeg nå er politisk styrt fra den Sosialistiske verdens hemmeligste makt fra Ap til gjennom LO og deres underståtter som er gjennomsyret det Norske rettsvesen og som rett og slett går i mot alle de internasjonale konvensjonene som er undertegnet internasjonalt. Til barns beste, dette driter den Norske regjering i.
Norsk asylproblem er microskopisk i forhold til det Europa opplever, ti tusener av mennesker har flyktet fra krig og voldigheter og det som verre er. Det har også de som har kommet til Norge for mange år siden, så vis litt mennesklighet, la disse stakkars menneskene få bli. Det er greit med en streng innvandringslov, men det får da være måte på. Og så står det til slutt i denne artikelen En fredelig og God Jul til dere alle, fy søren det kan Jens Stoltenberg si til disse stakars flyktningene, la de også få fred og en fin Jul. En skammens regjering som har sendt ut et slikt budskap før Jul, uten noen form for hemninger om menneskeverdet til disse barna of deres familier. La de få bli. Ja regjeringen driter jo i loven om bompenger så er det enda verre her når det er snakk om internasjonale lover som er undertegnet om flyktninger og barns beste og deres hensyn til deres beste.
Jeg er så uendelig skuffet over Høyesterett og den dommen som er avsakt i dag, jeg skjems, for det er ikke barnas skuld dette det er regjeringens skuld som ikke har sendt dem ut med en gang de kom til Norge om de mente at de oppholdt seg ulovlig i Norge. Familier som er intigrert i landet, mens kjeltringen til kreket Kerkar får forsatt bli og andre krimminelle og ekstreme islamister som vil innføre sharialover i Norge, det er hvist ok. Jeg skjemes av å være Norsk oppe i dette. Der er hvist et ordtak som sier, det er skjønt å være Norsk i Danmark. Ja Dansker og andre Europeere kan få komme til Norge og jeg synes faktisk at vi nå må vise litt hjerterom for de som til nå ha kommet seg til Norge og heller sette en strek nå, så heretter kan en heller ha bedre kontroll med returen til opprinelselandet og ikke etter 10 til 13 år, det blir totalt skivebom.
Det er Jul, gi disse barn og foreldre amnesti, for guds skuld, vis dem mennesklighet og varme, samtideig som Norge stemples internasjonalt at det er verdens beste land og leve i på mange måter, og så sende vi ut disse få menneskene, en grusom handling mot menneskeheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar