mandag 31. desember 2012

Den håpløse Norske stat Den sosialistiske regjeringen i Norge.



Bjørn Halvor Enciso Kvilhaug Hadde nå regjeringen tillatt biodieselen som var totalt miljøvennlig, men nei det er ikke lov å tenke miljø så lenge det går på bekostning av avgifter. Men spy ut milliarder i klimakvote kjøp til korupte stater er ok, for en gjeng på Storting og Regjering.
Er samme folka som skriker etter elektriske biler som har nektet utbygging av ren vannkraft. De vil heller importere kraft fra sør-europeiske kullkraftverk.. og så protestere mot strømgatene som skal frakte den forurensende energien hit.
Hvor galt går det ann å tenke av en Regjering som reiser verden rundt og snakker om å ta vare på miljøet, så gjør de motsatt i eget land Norge.
Regjering klager på forurensende diesel biler og vil forby diesel kjøretøy i tidsbegrensede tider i døgnet, men når all transpost går med dieseldrevne biler, med et slikt lovverk stopper Norge og næringsliv opp.
Regringen kan bare tillate biodieselen så er problemet løst med angående miljøet med dieselbiler og deres forurensing, men når de taper litt avgifter så får de panikk, tenk så grusomt å miste noen avgifter i bytte med ren luft i byer og store lastebiler og andre dieselbiler bli totalt milljøvenlige, er ikke det god miljøpolitikk å tillate slik diesel for miljøet og for folket og heller glemme avgiftstapet. Her kan klimakvotene legges inn i eget land for å bedre miljøet i Norge, spesielt i byer og tettbegygde områder.
Nei den Norske regjeringen driter i miljøet bare de kan drive inn avgifter fra folket og knuse deres økonomi, spesielt den som har store familier med mange barne eller syke og uføre som er så uheldige som kjøpte dieselbil som Regjeringen annbefalt for noen år siden, og folk gjorde som Regjeringen sa og nå straffer regjeringen dem som kjøpte dieselbil som skulle være så miljøvennlig for bare få år siden..
Nå blir vi straffet som kjøpte den såkalte miljøbilen drevet med diesel. For en regjering, håper det blir regjerings skifte ved valget i sep 2013. 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar